WORKSHOP BEELDHOUWEN

Vrijdag 30 oktober ,vrijdag 6 en zaterdag 7 november geef ik weer  workshops beeldhouwen in braziliaanse speksteen, samen met Bea Goorman-van Nunen. Braziliaanse speksteen is een zachte steensoort die heel goed te bewerken is, een betrouwbare structuur heeft (geen onverwachtse scheuren of breuken) en een schitterend eindresultaat geeft als deze is geschuurd en in de was is gezet.

Ervaring is niet nodig, enthousiasme is belangrijker. Uit ervaring is gebleken dat iedereen in staat is, in 1 dag of als daar behoefte aan is, enkele dagen een prachtig resultaat neer te zetten.

de workshop wordt gegeven in "de tinteltuin". hoogstraat 5 in eersel, een prachtige tuin, vol bloemen, vruchten en kunst. We werken in en om de kas van de tinteltuin

we starten om half 10 en rond 5 uur sluiten we de dag af.

de vergoeding is 67,50. per dag (te voldoen bij aanvang van de workshopdag)

Dit is inclusief het gebruik van gereedschap, beeldhouwbok met werkkussen, veiligheidsbril , schuurpapier, wascrème enz. Begeleiding in het creatieproces en er is de hele dag gratis koffie en thee beschikbaar.

Het is exclusief de kosten van de steen.

Heb je de smaak te pakken na een dag beeldhouwen of wil je wat meer tijd hebben om je beeld uit te werken dan zijn er vervolgdata om dit te doen. De data worden later bekend gemaakt.

wil je heel graag komen beeldhouwen maar kun je niet op de geplande dagen, stuur me dan een mailtje met de dagen waarop je wel kan. Dan kijken we of er extra dagen  ingepland kunnen worden.

zelf meebrengen: lunch (je kunt ook lunchen in het cafe van de tinteltuin op eigen kosten) makkelijke kleding, dichte schoenen, werk of tuinhandschoenen en veel "zin" natuurlijk.

Beeldhouwen is een bijzonder proces. De stenen zijn geschenken van de aarde met ieder zijn eigen karakter, kleur en bijzonderheden. Vrienden worden met zo`n steen is al een kado. De uiteindelijke creatie zal altijd iets van jezelf en iets van de steen weerspiegelen. Dat is het mooie.

Heb je zin, kom gerust,

de drempel is laag en je bent "van harte" welkom.

 

Training in creativiteit?

Het maken van kunst heeft mij gebracht bij de belangrijkste en puurste dingen in mijn leven. Ik benoem het nu  als : bewust leven. Het leren selecteren van dingen en gebeurtenissen  op waarde. Het leren zien, accepteren, loslaten, opbouwen en doorgroeien.
Het bouwen vaneen leven van liefde, geluk en balans in je en om je heen. Waardevol voor jezelf maar zeker ook voor de mensen om je heen.Daardoor kun je de dingen doen met passie en overgave en maak je vooral ruimte voor jezelf en dus ook voor de ander.
 
De trainer
 
Naast het kunstenaar zijn ben ik opgeleid tot spiritueel werker,coach en trainer.Het bewust  kiezen voor creatieve ontwikkeling, ondersteund door doelgericht coachen  kan een prachtige  weg  open  leggen naar een leven met meer hart-waarde.Door creativiteit  in jezelf te ontwikkelen bouw je parallel een leven met meer zelfvertrouwen op. creativieteit ontwikkelen is oplossingen creëeren.
 
Ik geef creatieve trainingen in kleine groepen. Maar er is ook ruimte voor individuele coaching .